Μερίδες

2

Χρόνος εκτέλεσης

10'

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 1 κ. νιφάδες βρώμης
  • 3 κ.γ. μαγειρική σόδα
  • ½ κ.γ. κανέλλα σε σκόνη
  • ¼ κ.γ. αλάτι
  • 2 μεγάλα αβγά
  • 1 ½ κούπα πλήρες γάλα
  • 6 κ.σ. λιωμένο βούτυρο
  • 2 κ.σ. μαύρη ζάχαρη

TOPPINGS

  • 1 φλιτζ. κατεψυγμένα σμέουρα
  • 1 φλιτζ. γιαούρτι

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη βρώμη, τη μαγειρική σόδα, την κανέλλα και το αλάτι.
Αφήνουμε το μείγμα στην άκρη και σε ένα μικρό μπολ χτυπάμε τα αβγά με το γάλα το βούτυρο και τη ζάχαρη.
Βάζουμε το μείγμα στη βαφλιέρα, αφού πρώτα τη λαδώσουμε και κλείνουμε γρήγορα το καπάκι.
Ψήνουμε για όσο χρόνο συστήνει ο κατασκευαστής του μηχανήματος.

#ExtraTip: για extra γεύση μπορείτε να προσθέσετε και λίγο μέλι.

Επισκεφθείτε το Κατάστημά μας