Μερίδες

4

Χρόνος εκτέλεσης

15'

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 2 κ.σ. μέλι
  • 100 γρ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή
  • 250 γρ. μπισκότα ολικής άλεσης (ή γκρανόλα)
    φρέσκο-κατεψυγμένα φρούτα του δάσους
  • 1/2 φλ. τριμμένα αμύγδαλα

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

Ανακατεύουμε πρώτα το γιαούρτι με το μέλι και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος όπως είναι χτυπημένη σε παχύρρευστη μορφή.
Συνεχίζουμε το ανακάτεμα, να ομογενοποιηθούν πολύ καλά τα υλικά.
Σε ατομικά ποτήρια, βάζουμε τα μπισκότα σπασμένα (ή γκρανόλα) κι από πάνω ρίχνουμε τη μους γιαουρτιού.
Τα τοποθετούμε στο ψυγείο για δύο ώρες, να παγώσουν.
Κόβουμε τα φρέσκο-κατεψυγμένα φρούτα και σερβίρουμε την κρέμα γιαουρτιού με τα φρούτα και τα τριμμένα αμύγδαλα.

#ExtraTip: Φτιάξτε στρώσεις γιαουρτόγλυκο με μους γιαούρτι, λίγη μαρμελάδα, φρέσκα ή φρέσκο-κατεψυγμένα φρούτα του δάσους και δροσιστείτε με αέρινη φρουτένια γεύση.
*(Αφού ετοιμαστεί το μίγμα, διατηρείται στο ψυγείο για 4 ημέρες.)

Επισκεφθείτε το Κατάστημά μας