Δωρεάν Μεταφορικά

Παρέχουμε δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ σε όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες μικρότερες των 50€, το κόστος μεταφορικών είναι 2,70€. Στην περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 2,50€ ανεξαρτήτως του ύψους της παραγγελίας.

Τρόποι Αποστολής

Οι παραγγελίες εξυπηρετούνται κυρίως με την ACS Courier. Σε περιπτώσεις όπου η ACS Courier θεωρεί μια περιοχή ως δυσπρόσιτη τότε η αποστολή γίνεται με την ΕΛΤΑ Courier.

 

Για παραγγελίες εντός Αττικής δίνεται η δυνατότητα κατ’ οίκον παράδοσης με όχημα της επιχείρησής μας.

 

Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα για αποστολή μέσω ΚΤΕΛ, έπειτα από δικιά σας επιθυμία. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει πάντα δυνατότητα αποστολής με άλλον τρόπο εφόσον το επιθυμείτε.

Προϊόντα Ξηρού Φορτίου
(μαρμελάδες – αποξηραμένα φρούτα)

Οι αποστολές πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση (εκτός Σαββατοκύριακων και αργιών) και τα προϊόντα παραλαμβάνονται την επόμενη ημέρα ή εντός 2-3 εργάσιμων ημερών σε νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου συγκομιδής (Ιούνιο – Αύγουστο) οι αποστολές πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα (κάθε Τετάρτη) λόγω φόρτου εργασίας. Το ποσό της ελάχιστης παραγγελίας ανέρχεται στα 20€.

Κατεψυγμένα Προϊόντα

Για την διατήρηση της ψύξης τους και των πολύτιμων συστατικών τους, τα κατεψυγμένα προϊόντα, συνοδεύονται από ξηρό πάγο στους -78 °C και συσκευάζονται σε κουτί πολυστερίνης (φελιζόλ) κατάλληλου πάχους, εξασφαλίζοντας ότι θα τα παραλάβετε κατεψυγμένα . Ο ξηρός πάγος παράγεται από μηχανή που διαθέτει η επιχείρηση μας, κόβεται σε κομμάτια βάσει των ληφθέντων παραγγελιών και τοποθετείται άμεσα στις προς αποστολή συσκευασίες.

 

Κατά τη διάρκεια της περιόδου συγκομιδής (Ιούνιο – Αύγουστο) λόγω φόρτου εργασίας, όλες οι παραγγελίες της εβδομάδας μέχρι και την Κυριακή το βράδυ συγκεντρώνονται, παράγεται η απαιτούμενη ποσότητα ξηρού πάγου από εμάς και στην συνέχεια προχωράμε στην αποστολή των προϊόντων την Τετάρτη το πρωί. Τα προϊόντα παραλαμβάνονται από εσάς την Τρίτη ή την Τετάρτη.

 

Οι παραγγελίες στα κατεψυγμένα φρούτα πρέπει να είναι τουλάχιστον 1 κιλό για να γεμίζει πλήρως ο χώρος της μικρότερης συσκευασίας, σε συνδυασμό με τον ξηρό πάγο. Σε περιπτώσεις που προκύπτουν έκτακτες ανάγκες, λόγω της τουριστικής περιόδου, δίνεται η δυνατότητα αποστολής προϊόντων και κατά τη διάρκεια της εβδομάδας με ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας τα 3 κιλά κατεψυγμένου φρούτου.

Κατά τη διάρκεια των υπόλοιπων μηνών του έτους αποστολές προϊόντων πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση (εκτός Σαββατοκύριακων και αργιών) από όχημα της επιχείρησής μας εντός Αττικής. Για την υπόλοιπη Ελλάδα τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας Courier σε εσάς την επόμενη μέρα από αυτήν της λήψεως της παραγγελίας.

 

Σε όλα τα κατεψυγμένα προϊόντα τοποθετείται ποσότητα ξηρού πάγου για να καλύψει και μία επιπλέον ημέρα παράδοσης από την αναμενόμενη, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα του προϊόντος ακόμα και αν υπάρξει καθυστέρηση από την εταιρεία Courier.